Welkom bij Kilner.nl

Kilner.be
Kilner.shop
KILNER.nl

RECEPTEN COLD BREW COFFEE

Hazelnootkoffie

HAZELNOOTKOFFIE

Gemakkelijk te maken met de Cold Brew Coffee set van Kilner

75 50 200
Kokosnootkoffie

KOKOSKOFFIE

Zowel te maken met kokoswater als kokosmelk.

100 50 200
Hazelnootkoffie
Hazelnootkoffie
Kokosnootkoffie
Kokosnootkoffie


Kokoskoffie Koud gebrouwen (cold brew coffee)

KOUD GEBROUWEN KOKOSKOFFIE

Ingrediënten:

2 liter koud water
80 gram vers gemalen koffie
1 liter kokoswater of kokosmelk

Werkwijze:

Neem je Kilner Cold Brew Coffee Set en vul de weckpot van 2 liter met het koude water.
Vul het roestvrijstalen filter met uw gemalen koffie. Gebruik om de koffie te malen de elegante koffiemolen van KILNER.

Plaats het filter in de pot, zorg ervoor dat de vloeistof de onderste helft van het filter bereikt en sluit de weckpot af.
Zet de weckpot gedurende 12-24 uur in de koelkast.
Bewaar de koud gebrouwen koffie in de koelkast en gebruik deze binnen 1 week.

Wanneer het tijd is om te serveren, giet dan ijskoud kokoswater of kokosmelk in een glas en voeg zoveel koffieconcentraat toe als u wil.