Blog

  1. HAZELNOOTKOFFIE
    13
    Dec

    HAZELNOOTKOFFIE

    KOUD GEBROUWEN HAZELNOOTKOFFIE

    Ingrediënten:

    2 liter hazelnootmelk
    80 g verse gemalen koffie

    Werkwijze:

    Neem je Kilner Cold Brew Coffee Set en vul de weckpot met de hazelnootmelk.

    Vul het roestvrijstalen filter met uw versgemalen koffie.
    Plaats het filter in de pot en zorg ervoor dat de vloeistof de onderste helft van het filter bereikt en sluit de weckpot af.
    Laat de pot 12-24 uur in de koelkast staan om te laten trekken.

    Koel bewaren en binnen 1 week gebruiken.

     

    Read more
  2. KOKOSNOOTKOFFIE
    14
    Nov

    KOKOSNOOTKOFFIE

    KOUD GEBROUWEN KOKOSKOFFIE

    Ingrediënten:

    2 liter koud water
    80 gram vers gemalen koffie
    1 liter kokoswater of kokosmelk

    Werkwijze:

    Neem je Kilner Cold Brew Coffee Set en vul de weckpot van 2 liter met het koude water.
    Vul het roestvrijstalen filter met uw gemalen koffie. Gebruik om de koffie te malen de elegante koffiemolen van KILNER.

    Plaats het filter in de pot, zorg ervoor dat de vloeistof de onderste helft van het filter bereikt en sluit de weckpot af.
    Zet de weckpot gedurende 12-24 uur in de koelkast.
    Bewaar de koud gebrouwen koffie in de koelkast en gebruik deze binnen 1 week.

    Wanneer het tijd is om te serveren, giet dan ijskoud kok

    Read more